Dani geotermalne energije 2015

21-23.05.2015 APV

Autonomna pokrajina Vojvodina u saradnji sa Skupštinom evropskih regija (AER) organizuje Trening akademiju koja će temu korišćenja čistih izvora energije razmatrati kroz stručne i praktične primere, sa posebnim osvrtom na geotermalne potencijale Autonomne pokrajine Vojvodine. Planirani seminari, paneli i radionice su dizajnirani kao forumi na kojima će se otvoriti konstruktivni

Start

22.05.2015. - 09:30

End

23.05.2015. - 18:30

Address

Bulevar Mihajla Pupina 16 , 21000 Novi Sad   View map

Autonomna pokrajina Vojvodina u saradnji sa Skupštinom evropskih regija (AER) organizuje Trening akademiju koja će temu korišćenja čistih izvora energije razmatrati kroz stručne i praktične primere, sa posebnim osvrtom na geotermalne potencijale Autonomne pokrajine Vojvodine.
Planirani seminari, paneli i radionice su dizajnirani kao forumi na kojima će se otvoriti konstruktivni dijalog prakse i nauke: u Skupštini AP Vojvodine će se okupiti istraživači sa austrijskih, nemačkih i mađarskih kao i Univerziteta u Novom Sadu i Beogradu; predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine; predstavnici brojnih evropskih regija članica AER-a. Učesnici će dobiti priliku da temeljno razmotre geotermalne potencijale.
Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine će biti mesto dobrih susreta nauke i prakse.

PROGRAM

FLAJER

PRAKTIČNE INFORMACIJE

Leave a Reply

TOP