Vebinar Iskustva u prevenciji i suzbijanju korona virusa među zaposlenima

Vebinar Iskustva u prevenciji i suzbijanju korona virusa među zaposlenima

Društvo za KGH organizuju vebinar na temu:

SISTEMI KOJI NISU STALI
Iskustva u prevenciji i suzbijanju korona virusa među zaposlenima

Četvrtak, 18. jun, 10.00 časova

Tema ovog vebinara bi mogla da bude: radno mesto na kome maska nije potrebna. Cilj vebinara je da ukaže na procedure zaštite zaposlenih i maksimalno smanjenje rizika od zaraze. Vebinar treba da čuju i poslodavci i zaposleni. Iskusni predavači će izneti svoja iskustva u odbrani od zaraze zaposlenih u velikim sistemima koji nisu smeli da se ugase, bez obzira na opasnost od zaraze. Govoriće o preporukama za bezbedan rad koje su u skladu sa trenutnim saznanjima o virusu SARS-CoV-2 i načinima njegovog prenošenja.

Nakon vebinara, svi učesnici će dobiti elektronsku verziju priručnika Bezbedan povratak na radno mesto koji je dr Stefan Mandić-Rajčević pripremio na osnovu zvaničnih preporuka Vlade Velike Britanije.

Ukoliko je vašem preduzeću potreban detaljan plan zaštite zaposlenih od virusa SARS-CoV-2, ili projekat bezbedne klimatizacije i ventilacije, javite se predavačima ovog i drugih vebinara u organizaciji Društva za KGH. Javite nam rezultate saradnje, objavićemo ih u časopisu „KGH“ i elektronskom biltenu.

Više informacija na:http://kgh-drustvo.rs/index.php/sr-rs/vebinari/45-vebinari/427-vebinar-sistemi