Pozivnica za drugu radionicu ADRISEISMIC projekta

Pozivnica za drugu radionicu ADRISEISMIC projekta

Ovim putem želeli bismo da Vas pozovemo na drugu onlajn radionicu u okviru projekta Novi pristupi za seizmičko unapređenje i obnovu jadranskih i jonskih istorijskih urbanih centara – ADRISEISMIC, koja će se u saradnji sa timom stručnjaka pod vođstvom ASMEC CONSULTANTS DOO Beograd održati u ponedeljak, 14. juna 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova, putem ZOOM platforme.

 Prijavu je moguće izvršiti najkasnije do petka, 11. juna 2021. godine, do 12:00 časova. Registracija putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU-IK_htEEKaijGPF3mh-mu9vGv-TSIxx-pAdSQlhtI84Llg/viewform.

Kao uvod u radionicu, možete pregledati prve rezultate i studije koji su završeni od decembra prošle godine do danas, a koje Vam zbog veličine dokumenata dostavljamo putem WeTransfera: https://we.tl/t-wsRWNCVZm9.

Takođe, zadovoljstvo nam je podeliti sa Vama i snimke virtuelne studijske posete Novom Sadu, koju smo organizovali 28. aprila 2021. godine za predstavnike projektnih partnera i stručne javnosti iz regiona. Snimci su dostupni na veb sajtu i društvenim mrežama ADRISEISMIC projekta:

https://adriseismic.adrioninterreg.eu/news/adriseismic-serbian-study-visit-28-april-2021-program-video.

Na istom mestu možete pogledati i snimke Slovenačke virtuelne studijske posete, koja je održana 20. maja 2021. godine.

 Agenda radionice je: