Kompanija ENERGY NET i ove godine učesnik progama „Moja prva plata“

Kompanija ENERGY NET i ove godine učesnik progama „Moja prva plata“

ENERGY NET i ove godine, po treći put, učestvuje u programu „Moja prva plata“ Vlade Republike Srbije koji ima za cilj osposobljavanje mladih za rad i njihovo zapošljavanje.

ENERGY NET proteklih 20 godina ima ustanovljenu praksu zapošljavanja mladih kadrova bez iskustva, a od 2020. godine u okviru kompanije zaposleno je više od 85% polaznika nakon devetomesečnog mentorstva i plaćenog rada.

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET edukuje, obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca – dom, posao i zajednicu.

Osnovana kao porodična kompanija, ENERGY NET preko 30 godina obezbeđuje i sprovodi rešenja za grejanje, hlađenje i ventilaciju, kao i za uređenje prostora.

Kompanija je zastupnik za brojne svetske robne marke među kojima su vodeći proizvođači KGH opreme poput globalnog brenda Gree, holandske Remehe, švedskog Swegona, italijanskog Ivara i drugih, a eksluzivan je zastupnik i španskog brenda vrhunske keramike, sanitarija i visokotehnoloških rešenja za građevinarstvo Porcelanosa.

Kompanija ENERGY NET razvila je brend BERGEN, koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koje odlikuje najbolji odnos vrhunskog kvaliteta i cene, i već nekoliko godina zaredom uvećava svoje tržišno učešće i pozicionira se na domaćem i međunarodnom tržištu kao vodeći brend u KGH segmentu. 

ENERGY NET zapošljava više od 200 ljudi i sarađuje sa približno 1.000 partnera, stručnjaka iz različitih oblasti, a njenu prodajnu mrežu čine 42 maloprodajna mesta širom Srbije. Pored domaćeg tržišta posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije i Švajcarske.

ENERGY NET grupa broji više entiteta među kojima su ENERGY NET koja se bavi proizvodima, uslugama i rešenjima, AIR SOLUTION koji proizvodi sisteme za ventilaciju, GREEN CONSTRUCTION koji se bavi poslovima izgradnje, B&S IMMOBILIEN koji pruža usluge upravljanja nekretninama, ENERGY NET AKADEMIJA koja sprovodi programe edukacija i obuka, ADVISE INSTITUTE koji pruža savetodavne usluge u oblasti poslovanja, ENERGY NET FONDACIJA koja svojim aktivnostima donacija i podrške pomaže razvoj zajednice, i drugi.  

ENERGY NET je ove godine u okviru programa „Moja prva plata“ raspisao konkurs za 46 pozicija u okviru različitih sektora unutar grupacije, u više različitih gradova.

Ukoliko želite da započnete karijeru u nekoj od kompanija ENERGY NET grupe, posetite profile kompanija na portalu „Moja prva plata“ i konkurišite za svoj prvi posao.

Prijava kandidata traje od 3. 10. 2022. do 31. 10. 2022.
Sve informacije možete dobiti na sajtu.

Očekujemo vas da stvaramo bolju atmosferu zajedno!