ASHRAE program istaknutih predavača

Program istaknutih predavača ASHRAE-a započet je 1996-97. godine sa ciljem da članovima svojih ogranaka širom sveta pruži priliku da čuju predavanja istaknutih članova ASHRAE-a. Teme predavanja su pažljivo odabrane i primerene publici u određenom regionu. Programom rukovodi Komitet za transfer tehnologija ogranka. Komitet za transfer tehnologija Dunavskog ogranka ASHRAE-a, u saradnji

Start

01.11.2018.

End

01.11.2018.

Address

Kralјa Aleksandra 73, Beograd   View map

Program istaknutih predavača ASHRAE-a započet je 1996-97. godine sa ciljem da članovima svojih ogranaka širom sveta pruži priliku da čuju predavanja istaknutih članova ASHRAE-a. Teme predavanja su pažljivo odabrane i primerene publici u određenom regionu. Programom rukovodi Komitet za transfer tehnologija ogranka.

Komitet za transfer tehnologija Dunavskog ogranka ASHRAE-a, u saradnji sa Društvom za KGH Srbije, Akademijom inženjerskih nauka Srbije, 1. novembra 2018. godine u Beograd je pozvao g. Rupesh-a Iyengar-a, da u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta u Beogradu održi seminarpod nazivom NET POSITIVE ENERGY DESIGN.

Program predavanja i prijavu za besplatno učešće na seminaru možete preuzeti OVDE.

 

TOP