Studenti DEPT-a u poseti kompaniji Energy Net

Studenti DEPT-a u poseti kompaniji Energy Net

Studenti III godine Departmana za energetiku i procesnu tehniku i studijskog programa Čistih energetskih tehnologija posetili su 13. novembra tehnički centar kompanije Energy Net u Beogradu.

Studente je dočekao i poželeo im dobrodošlicu Predrag Lončar. Nakon uvodne reči usledila je prezentacija Branislava Serdara o samoj kompaniji, informacijama gde sve i na koji način kompanija posluje. Zatim je usledilo izlaganje koju je držao Đurađ Čvokić o raznim tehničkim rešenjima na kojima su inženjeri iz Energy Net-a imali prilike da rade. U toku izlaganja povela se i kratka diskusija sa studentima o pojedinim rešenjima, prednostima i manama određenih izvedbi kao i o konkretnim tehničkim poteškoćama na koje su inženjeri iz Energy Net-a nailazili tokom implementacije pojedinih rešenja. Nakon prezentacija, usledio je obilazak tehničkog centra gde su studenti imali prilike da uživo vide i da se upoznaju sa radom klima komore kao sa i hibridnim sistemom za grejanje i hlađenje sa toplotnom pumpom.

Ovom prilikom svesrdno se zahvaljujemo kompaniji Energy Net na organizovanju ove stručne posete i prilici da se mlade kolege već u III godini upoznaju sa širokim spektrom oblasti delovanja koji im se nudi nakon završetka studija našeg departmana. Takođe, zahvaljujemo se i na toplom gostoprimstvu i na sada već dugogodišnjoj uspešnoj saradnji koju kompanija Energy Net ima sa DEPT-om i FTN-om.

Da saznate nešto više o kompaniji Energy Net kliknite na logo.